Get Adobe Flash player

Месец Юли


ПРОГРАМА НА СПЕКТАКЛИТЕ НА
ТЕАТРАЛНО - МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР гр. КЪРДЖАЛИ
ЗА МЕСЕЦ ЮЛИ 2017 г.
 
Дата Час Постановка Обект
 08.07.2017  19:00  "Вестникар ли?"  гр. Сопот
 17.07.2017  19:00  "Нашенски Мераци"  гр. Варна
 21.07.2017  18:00  "Нашенски Мераци"  с. Хвойна
 24.07.2017  20:00  "Контрасти"  гр. Момчилград
 31.07.2017  19:00  "Застреляй идиотите"  гр. Търговище