Get Adobe Flash player

Месец Април


ПРОГРАМА НА СПЕКТАКЛИТЕ НА
ТЕАТРАЛНО - МУЗИКАЛЕН ЦЕНТЪР гр. КЪРДЖАЛИ
ЗА МЕСЕЦ АПРИЛ 2022 г.
 
Дата Час Постановка Обект
 03.04.2022  11:00  "Чук и Пук!"  гр. Кърджали, куклен театър
 06.04.2022  18:00  "Акиде" Премиера! На добър час!  гр. Кърджали, голяма сцена
     "Безопасна приказка"  гр. Асеновград,ДГ; с. Долни Воден,ДГ и с. Брезово, ДГ
 10.04.2022  11:00  "Аладин"  гр. Кърджали, куклен театър
 12.04.2022  09:00 и 10:00  "Работна Мецана"  гр. Кърджали, ДГ "Вяра, Надежда и Любов"
 12.04.2022  19:00  "Тютюн" гостува ТМПЦ Варна  гр. Кърджали, голяма сцена
 13.04.2022  18:00  "Акиде"  гр. Кърджали, голяма сцена
 16.04.2022  18:30  Благотворителен концерт  гр. Кърджали, голяма сцена
 17.04.2022  11:00  "Безопасна приказка"  гр. Кърджали, куклен театър
 18.04.2022  13:30 и 19:00  "Зидари"  гр. Кърджали, голяма сцена
 19.04.2022  19:00  "Мръсното копеле" гостува Христо Бонин  гр. Кърджали, голяма сцена
 19.04.2022  09:30  "Безопасна приказка"  гр. Стара Загора, ДГ №2
 20.04.2022  19:00  "Деца на света"  гр. Троян, НЧ "Наука - 1870 г."
 26.04.2022  09:30 и 11:30  "Безопасна приказка"  гр. Стара Загора, ДГ №29 и ДГ №4
 27.04.2022  09:15, 11:00 и 15:30  "Работна Мецана"  гр. Момчилград, ДГ "Зорница", ЦДГ" Щастливо детство" и ДГ "Здравец"
     "Перфектната сватба"  гр. Кърджали, голяма сцена
 28.04.2022  11:00  "Безопасна приказка"  гр. София, 128 СУ "А. Айнщайн"
 29.04.2022  11:00  "Безопасна приказка"  гр. Съединение, обл. Пловдив